Insecticid Afide Pomi Fructiferi

★★★★☆

Aveti nevoie de insecticid afide pomi fructiferi? Nimic nu este mai bun decat sa alegi locul perfect pentru a cumpara insecticid afide pomi fructiferi. Da, vorbim despre acest site, va garantam ca veti gasi tot ce aveti nevoie pentru achizitia dumneavoastra.

Top 9 - Cele mai bune produse

👉 Vezi pe toate 👈

Cum lucrează insecticid afide pomi fructiferi?

Pentru oricine caută o modalitate sănătoasă de a-și proteja lemnul de fructe proaspete de afide, s-ar putea să vă întrebați cum funcționează insecticid afide pomi fructiferi. Infestările afidelor au loc de obicei în vară timp de câteva săptămâni, așa că folosirea unei afide ar putea ajuta la reducerea numărului de afide pe pomul tău fructifer proaspăt.

Cum puteți ști când insecticid afide pomi fructiferi trebuie înnoit?

Dacă o persoană are lemn de fructe în curtea sa actuală și își dă seama că afidele au devenit o problemă, ar putea dori să ia în considerare înlocuirea copacului. Există câteva lucruri pe care le puteți face pentru a vă asigura că treceți la insecticidul potrivit pentru copacul dumneavoastra.

Verificați etichetele produsului special pentru a verifica care dintre ele este în general proiectat pentru arborele dumneavoastra.

Căutați apartenența la un anumit tip, care poate fi specific pădurilor.

În mod normal, revizuiți instrucțiunile produsului pentru a vă asigura că veți folosi doza corectă pentru lemnul dumneavoastră de esență tare.

Asigurați-vă că produsul este înregistrat la echipa de cultură din Romania.

Nu aplicați un produs dacă a fost aplicat în trecut pe diferite păduri pomicole.

Cum se poate adapta insecticid afide pomi fructiferi?

Dacă doriți să vă apărați propriile lemne de fructe de insectele afide, atunci va trebui să vă personalizați insecticidul. Există o varietate de diferite insecticide pentru afide pe care le puteți utiliza, cu toate acestea, cele mai puternice pot depinde de iritația specifică a afidelor pe care o țintește o persoană. Iată câteva îndrumări despre cum să vă personalizați insecticidul pentru afide:

Selectați tipul adecvat de insecticid pentru afide.

Există aproximativ trei tipuri principale de afide: muștele albe, muștele negre și viermii de corabie ușoare. Fiecare dintre acești dăunători are nevoile sale specifice pentru un insecticid pentru afide.

Pentru muștele albe, utilizați un insecticid piretroid. Pentru muștele negre, utilizați un tip de insecticid neonicotinoid. Destinat viermilor albi, funcționează cu o combinație de insecticide piretroide și neonicotinoide.

Uită-te la dăunătorii țintă.

Fiecare insectă afidă are propriile cerințe specifice pentru insecticid afide. Când vizați muștele albe, utilizați un insecticid piretroid mai nou. Pentru oricine vizează muștele negre, utilizați un insecticid neonicotinoid. Pentru oricine vizează viermii albi, începeți să utilizați o combinație care implică cele două insecticide piretroide plus neonicotinoizi.

Utilizați metoda de aplicare adecvată.

În general, aplicați insecticidul direct pe sistemul corpului sau pronotul insectei afide. Aplicați acest lucru folosind o abordare software cu lansare lentă, cum ar fi o picătură sau chiar un flux.

Folosește naluca corectă.

Folosiți o nouă capcană pentru afidele. Această nalucă trebuie să fie sigură pentru oameni și animale.

Care sunt câteva accesorii uzuale pentru insecticid afide pomi fructiferi?

Accesoriile comune bune includ:

Controlori de afide.

Infractorii afidelor.

Repelent pentru afide.

Unguente afidicide.

Remedii afidicide.

Produse afididice pe bază de pudră.

O abordare pentru a reduce riscul de afide pe tufele fructifere este aplicarea. Acest produs special este benefic pentru eliminarea afidelor din plantațiile pomicole și poate fi folosit noaptea oricând afidele sunt cele mai active. Cercetați diferite tipuri de pentru a găsi pe cel care este aproape eficient pentru arbustul dumneavoastra.

Dacă nu căutați o modalitate de a vă proteja pomii fructiferi de afide, poate doriți să luați în considerare aplicarea insecticid afide pomi fructiferi. Aceste tipuri de tratamente ajută la distrugerea afidelor de pe tufele de fructe proaspete în câteva zile sau chiar săptămâni, astfel încât să vă puteți bucura de fructe fără piedici.

Altele similare

Accepti cookies? Citeste mai mult