Lubenita Murata La Butoi

★★★★☆

Aveti nevoie de lubenita murata la butoi? Nimic nu este mai bun decat sa alegi locul perfect pentru a cumpara lubenita murata la butoi. Da, vorbim despre acest site, va garantam ca veti gasi tot ce aveti nevoie pentru achizitia dumneavoastra.

Top 9 - Cele mai bune produse

👉 Vezi pe toate 👈

Cum lucrează lubenita murata la butoi?

Lubenita murata la butoi este o nouă abordare delicioasă și hrănitoare pentru a savura pepenele verde! Pepenele verde murat în butoi este foarte ușor și poate dura doar câteva minute.

Pentru a vă face singur, veți avea nevoie de:

1 pachet de piure de pepene galben.

1 cană de bomboane albe.

1/2 cană de zahăr brun.

1/2 cană de melasă.

1/2 oală cu apă.

1/2 lingurita de sodiu.

1/2 lingurita de piper negru.

0,5 cană ceapă tocată.

1 lingura de afectiune.

1 lingurita de suc curat stors de la lamai.

1 lingurita sare.

1/2 lingurita de piper negru.

1/2 cană de pătrunjel curat tocat.

1 lingură ulei de motor de măsline.

1/2 barcă de pătrunjel tăiat curat.

.5 pahar de coriandru tăiat o singură dată.

De obicei, adăugați amestec de pepene verde, zahăr albit, zahăr brun, melasă, apă, sare și piper negru într-o cratiță medie.

Aduceți amestecul la fierbere la foc moderat.

Reduceți viteza de încălzire la putere scăzută și fierbeți timp de 30 de minute.

Scoateți tigaia de pe foc adăugând ceapa tocată, coriandru tocat, bebeluș, sucuri de lămâie și sifon.

Se fierbe la foc mic încă 5 minute.

Adăugați pătrunjel tocat normal împreună cu coriandru și furnizați chiar și pepene galben. A aprecia!

Cum puteți ști când lubenita murata la butoi trebuie înnoit?

Clipul murat sau pepenele galben este o modalitate populară de a proteja fructele. Este o modalitate distractivă, simplă și ușoară de a combina aroma cu nutriția fructelor tale. Cu toate acestea, există momente în care butoiul nu poate ține pepenele în mod normal pentru o perioadă lungă de timp. Dacă da, o persoană va dori să afecteze butoiul.

Cum se poate adapta lubenita murata la butoi?

Personalizat de Rebecca pe 3 iulie 2016 începând cu ora 9:01.

Odată ce le-ați pus împreună, puteți selecta aroma și stilul pepenelui murat. Există posibilități nelimitate de ceea ce ai putea face cu obiceiul.

Unora le place să includă condimente sau ierburi cu pepenele lor murat. Mulți oameni preferă să adauge coriandru. Alții doresc să adauge ardei jalapeno. Puteți găsi opțiuni nesfârșite și o persoană poate încerca ceea ce unei persoane îi place să plaseze pe obiceiul său actual.

Cel mai important lucru este cu siguranță să apreciezi pepenele lor murat. Asigurați-vă că vă bucurați de aprecieri împreună cu stilurile pe care le alegeți pentru a-l personaliza pe cel curent.

Care sunt câteva accesorii uzuale pentru lubenita murata la butoi?

Unele accesorii comune includ: ceapa murată, ghimbir murat, jalapenos murat, împreună cu lămâi murate. Este o nouă abordare distractivă pentru a stoarce un pic de aromă în pepenele tău existent!

Dacă sunteți la cumpărături pentru un mod delicios și răcoritor de a sărbători vara, nu căutați mai departe decât lubenita murata la butoi! Acest fruct neobișnuit este păstrat în mod tradițional în oțet alb și crem, ceea ce îi conferă un gust delicios, rău și sărat. Dacă mănânci asta ca deliciu sau dacă îl pui pentru următorul picnic, acest fruct proaspăt delicios cu siguranță ar trebui să o facă.

O metodă populară de a savura pepenele este, fără îndoială, murătura în butoi. Aceasta este o nouă metodă simplă și captivantă de a vă bucura de fructe fără să vă faceți griji pentru sâmburi. Puneți pepenele verde în el, protejați-l cu Murături și lăsați-l să stea câteva ore. După unul nou în aceeași zi, pepenele galben ar putea fi murat uniform.

Altele similare

Accepti cookies? Citeste mai mult