Pompa De Muls Medela

★★★★☆

Aveti nevoie de pompa de muls medela? Nimic nu este mai bun decat sa alegi locul perfect pentru a cumpara pompa de muls medela. Da, vorbim despre acest site, va garantam ca veti gasi tot ce aveti nevoie pentru achizitia dumneavoastra.

Top 9 - Cele mai bune produse

👉 Vezi pe toate 👈

Cum lucrează pompa de muls medela?

Pompa de muls medela este un fel de motor de pompă de sân care ajută la producerea laptelui integral pentru sugari. Medela push este ușor de utilizat și poate fi accesat practic de oriunde. Este cu siguranță o pompă fără bacterii care poate fi ușor de curățat. Vine cu o garanție de un an.

Cum puteți ști când pompa de muls medela trebuie înnoit?

Dacă ați avut vreodată probleme cu tubul toracic, ar putea fi timpul să obțineți unul nou. Pompele de sân pot fi o necesitate pentru multe femei, așa că te pot ajuta să alăptezi și să-ți alăptezi micuțul. Cu toate acestea, în cazul în care întâmpinați probleme cu motorul pompei, cel mai bine este să îl înlocuiți cât mai curând posibil. Iată câteva recomandări pentru a vă ajuta să luați o decizie, deoarece un tub toracic necesită înlocuirea acestuia întotdeauna:

Verificați gabaritul.

Dacă, în mod normal, evaluarea de pe pompa dumneavoastră de sân nu pare să mențină întregul lapte extras, poate fi necesar să fie înlocuit. Indicatoarele sunt adesea realizate cu componente diferite, ceea ce le poate face să se slăbească sau să se crape în timp.

Examinați componentele.

Dacă observați orice fel de dificultate cu anumite zone ale tubului toracic, poate fi necesar să fie schimbat. Ocazional, anumite componente care lucrează împreună cu un anumit lapte se pot deteriora.

Uită-te la compatibilitate.

Dacă nu sunteți sigur dacă tubul pentru sân este compatibil cu altul, poate doriți să cumpărați unul care este. Abilitatea poate fi importantă pentru a preveni orice probleme în viitor.

Ia un fel de pompă de apă dulce.

Dacă chiar vrei să mergi acasă, o persoană ar putea dori o pompă minimă, care este potrivită pentru alte pompe de sân. Achiziționarea unui transport compatibil ar putea ajuta o persoană să economisească bani și să evite practic orice problemă în viitor.

Cum se poate adapta pompa de muls medela?

Când ești ca majoritatea femeilor, sunt șanse să ai acasă câteva pompe pentru penis Medela. Dacă ești ca majoritatea femeilor, probabil că îi folosești foarte mult pe acești oameni. Indiferent dacă nu elimini apa la birou, acasă sau afară cu prietenii, împingerea este o parte necesară a experienței copilului tău.

Deși în prezent există câțiva pași pe care îi puteți face pentru a vă personaliza pompele pentru a le face mai confortabile și chiar mai eficiente. Mai întâi, asigurați-vă că rotorul este așezat corect; ar trebui să observați un avertisment pe pompă despre cum să o remediați. În al doilea rând, asigurați-vă că aspirația este în general puternică. În al treilea rând, asigurați-vă că casa este absolut curată, inclusiv orice bacterie care ar putea fi pe conducta de aspirație. În cele din urmă, asigurați-vă că cablul de alimentare este mai lung și mai ușor de atins.

Acum că știți cum să vă faceți pompele Medela mai confortabile și mai productive, este timpul să începeți! Mai jos sunt câteva sfaturi excelente pentru a ajuta o persoană să profite la maximum de pompele sale:

Utilizați aspirația corectă.

Dacă aveți piepturi mici, o persoană ar putea dori să încerce să folosească o setare de aspirație mai mică. Pentru cei care au busturile mai mari, poate doriți să luați în considerare utilizarea unei setari de aspirație mai mari. Doar asigurați-vă că utilizați setarea corectă pentru sânii dumneavoastra, nu locația complet greșită pentru a obține sânii altcuiva.

Ține-ți bomba clară.

Sistemele de pompare murdare pot cauza acumularea de germeni în laptele integral și produsele lactate să se infecteze. Acest lucru poate fi periculos pentru tine și copilul tău. Prin urmare, asigurați-vă că vă curățați propriul transport în mod regulat și mai ales după ce ați condus o perioadă lungă de timp.

Utilizați cablul de alimentare corect.

În general, cablul de alimentare potrivit este important pentru a câștiga atât siguranța, cât și propria experiență în creștere. Dacă utilizați cablul de alimentare, este posibil să obțineți puțin mai multă putere din împingere. Dar dacă te comporți ca și cum ai folosi un cablu normal, s-ar putea să poți folosi împingerea cu o viteză mai mică.

Alegeți dimensiunea potrivită.

Aproape toate pompele pentru penis Medela pot fi achiziționate în două dimensiuni. Alege persoana care are in mod normal marimea potrivita pentru sanii tai. Dacă cel mai probabil veți folosi un împingător care are un recipient pentru apă potabilă, alegeți dimensiunea care se potrivește acvariului dumneavoastra.

Folosiți presiunea corectă.

Presiunea corectă este în general importantă atât pentru dezvoltarea produselor lactate, cât și pentru mișcarea produselor lactate. O persoană ar trebui să folosească o nouă presiune de aproximativ 35 până la patruzeci și două de lire sterline pe inch pătrat. Asigurați-vă că persoana respectivă folosește tensiunea potrivită pentru sâni. Dacă utilizați presiunea prea mare, este posibil ca laptele să nu se miște corect. Și dacă o persoană folosește o presiune prea scăzută, lactatele sale s-ar putea să nu producă neapărat mult lactate.

Care sunt câteva accesorii uzuale pentru pompa de muls medela?

Un transport de sâni este un articol grozav pentru aproape orice femeie, cu toate acestea, există multe lucruri pe care trebuie să le luați în considerare atunci când cumpărați unul. Cele mai comune accesorii pentru pompa de san sunt cupa, de obicei incarcatorul si tubul. Iată câteva sfaturi grozave despre ce să căutați dacă cumpărați un accesoriu de transport pentru cufă:

Ghiveci: asigurați-vă că cupa are dimensiunile potrivite pentru sâni. Multe sisteme de pompe vin în diferite dimensiuni, așa că este important să înțelegeți ce trebuie să cumpere o persoană.

Încărcător: Asigurați-vă că încărcătorul este compatibil cu propriul motor al pompei. Anumite impulsuri sosesc cu încărcătoare care sunt foarte răspândite, astfel încât să puteți trimite mai multe expedieri în același timp.

Țeava: Asigurați-vă că țeava este foarte lungă pentru a ajunge la toate piepturile voastre. Multe livrări vin cu conectori care vă permit să utilizați diferite dimensiuni de supape, așa că este necesar să îl alegeți pe cel care vi se potrivește cel mai bine.

Aceasta este de obicei o mare preferință pentru femeile care doresc, de asemenea, să-și exprime tot laptele integral în timp ce alăptează. Pompa este usor de folosit si poate fi purtata cu sau fara sutien de alaptare. În plus, este o strategie excelentă pentru femeile care alăptează la sân și au nevoie de ajutor pentru a muta produsele lactate.

Pompa de muls medela ar fi soluția excelentă pentru a avea produse lactate în afara propriului piept chiar dacă ești copil. Cu o nouă pompă de sân Medela, puteți utiliza în mod normal aspirația pentru a îndepărta laptele din sâni sau puteți folosi motorul pompei de sân pentru a răci produsele lactate atunci când alăptați. În plus, cu fiecare Medela Pump-A-Medela, îți poți vinde cu ușurință pompele de sân.

Altele similare

Accepti cookies? Citeste mai mult