Ulei Pentru Pompe Submersibile

★★★★☆

Aveti nevoie de ulei pentru pompe submersibile? Nimic nu este mai bun decat sa alegi locul perfect pentru a cumpara ulei pentru pompe submersibile. Da, vorbim despre acest site, va garantam ca veti gasi tot ce aveti nevoie pentru achizitia dumneavoastra.

Top 9 - Cele mai bune produse

👉 Vezi pe toate 👈

Cum lucrează ulei pentru pompe submersibile?

Ulei pentru pompe submersibile funcționează folosind căldura din acest ulei pentru a crea un vid. Acest tip de vid poate fi folosit pentru a extrage apă normală sau poate alți compuși lichizi din motorul pompei.

Cum puteți ști când ulei pentru pompe submersibile trebuie înnoit?

Trebuie înlocuit la fiecare șase luni sau cam așa cum se dovedește a fi necesar pentru a opri problemele de obicei la transport. Astăzi, există câțiva pași noi pe care îi puteți face pentru a vă asigura că propriul motor al pompei este înlocuit mai repede decât mai târziu.

Uită-te la treapta de ulei de pe motorul pompei. În cazul în care nivelul uleiului este cu siguranță scăzut, puteți înlocui pompa de apă mai devreme.

Verificați etanșările pompei. Dacă ștampilele nu sunt bine acoperite, transportul nu va funcționa corect.

Verificați rotoarele. Când rotoarele de obicei nu se rotesc eficient, tubul anume nu poate funcționa corect.

Când aveți întrebări despre schimbarea dumneavoastra, contactați producătorul tubului sau chiar un profesionist.

Cum se poate adapta ulei pentru pompe submersibile?

Dacă sunteți un tehnician nou în pompe submersibile, atunci știți cu siguranță că trebuie să vă personalizați propriul ulei pentru pompele dumneavoastra Iată câteva sfaturi despre cum puteți realiza acest lucru:

Alegeți forma corectă de ulei.

Api 80 este cu adevărat un ulei de măsline de înaltă calitate, folosit pentru aplicații de înaltă precizie. Api 518 este cu siguranță un ulei de calitate inferioară care este mai popular în general. Api 521 este o benzină specifică utilizată în aplicații de înaltă performanță.

Selectați tipul corect de vâscozitate.

Vâscozitatea scăzută este utilizată în legătură cu software-ul cu consum redus, cum ar fi întreținerea și opririle. Vâscozitatea medie este utilizată pentru programele de putere medie, inclusiv sistemele de pompe care funcționează la viteze substanțiale sau în medii cu gravitate ridicată. Vâscozitatea ridicată va fi utilizată pentru aplicații de mare putere, cum ar fi pompele penisului care funcționează la viteze substanțiale sau chiar în medii cu gravitate ridicată.

Selectați tipul corect de conservant de petrol.

Inhibitorii anti-uzură sunt utilizați pentru a preveni uzura capetelor pompei de apă care au spate. Agenții imobiliari rezistenți la șocuri preferă să reducă zgomotele de ciocănit de la sistemele lor de pompare. În plus față de unitățile anti-uzură, acestea sunt de obicei utilizate pentru a preveni uzura finisajului pe plăcuțele de impact ale pompei de apă și pe rulmenții de transport.

Selectați tipul potrivit de pompă.

Inserțiile cu un singur capăt sunt utilizate pentru aplicații cu un singur scop, cum ar fi întreținerea și opririle. Pompele cu două capete pentru penis sunt aplicate pentru aplicații cu scop dublu, de exemplu, asamblarea și creșterea pompei. Transporturile trifazate sunt utilizate pentru aplicații cu trei scopuri, cum ar fi instalarea unității de pompare, pomparea și chiar circulația.

Alegeți tipul corect asociat cu etanșarea pompei.

Alegeți stilul de închidere corect.

Finisajele de etanșare prin presare sunt utilizate pentru a etanșa rulmenții pompei împotriva uzurii. Garniturile de etanșare cu temperatură sunt mai confortabile pentru a etanșa de obicei rulmenții pompei împotriva schimbărilor de temperatură. Garniturile de etanșare sunt folosite pentru a etanșa rulmenții pompei împotriva contactului cu apa din glandele sudoripare.

Alegeți tipul corect de sistem de filtrare a uleiului.

Atunci când selectați un transport submersibil, este foarte important să puteți alege cea mai bună formă de filtru de combustibil. Există trei tipuri de filtre de ulei: filtru media, filtru de ulei și cărbune activ.

Filtrele de ulei pentru filtre media sunt folosite pentru a îndepărta uleiul din apă. Sistemele de filtrare a uleiului din filtrul de ulei sunt folosite pentru a îndepărta uleiul și alți contaminanți prin apă. Filtrele de benzină cu cărbune activ sunt folosite pentru a absorbi uleiul și alți contaminanți, precum și pentru a se asigura că competițiile de rulmenți de transport nu se blochează.

Care sunt câteva accesorii uzuale pentru ulei pentru pompe submersibile?

Unele accesorii comune sunt: adaptoare pentru furtunuri, filtre și regulatoare.

Este o componentă crucială asociată cu aproape orice sistem de cultură subacvatică. Trebuie să alegeți uleiul de motor care este cu siguranță potrivit pentru sistemele de pompare submersibilă pe care le utilizați și pentru mediul în care le utilizați.

Este, în general, o parte necesară a oricărei proceduri de foraj offshore și chiar de producție. Acest ulei este folosit pentru energie electrică etanșă pentru utilizarea subacvatică trimite fluide esențiale prin foraj în străinătate. Companiile de canal și chiar și alte companii de energie trebuie să achiziționeze o cantitate mare de ulei esențial pentru propriile linii de canalizare în fiecare zi, așa că va fi important să localizați ulei pentru pompe submersibile fiabil și ieftin.

Altele similare

Accepti cookies? Citeste mai mult