Umbrele De La Lumina

★★★★☆

Aveti nevoie de umbrele de la lumina? Nimic nu este mai bun decat sa alegi locul perfect pentru a cumpara umbrele de la lumina. Da, vorbim despre acest site, va garantam ca veti gasi tot ce aveti nevoie pentru achizitia dumneavoastra.

Top 9 - Cele mai bune produse

👉 Vezi pe toate 👈

Cum lucrează umbrele de la lumina?

Zonele întunecate emise de lumină au fost create de obicei prin distingerea cantității de lumină și chiar întuneric găsite. Cu cât mai multă lumină, cu atât vor fi aruncate mai multe umbre. Cu cât este mai puțin netedă, cu atât se vor dezvolta mai multe umbre. Acesta este motivul pentru care trebuie să aveți un fel de sursă de lumină în întreaga cameră atunci când o persoană creează umbre.

Cum puteți ști când umbrele de la lumina trebuie înnoit?

Când o persoană vede că umbrele de la lumina este scurt și mai mic, poate fi nevoie să-și înlocuiască propriul corp de iluminat. De obicei, cel mai bun moment pentru a vă schimba lampa este atunci când lumina nu funcționează așa cum ar trebui.

Cum se poate adapta umbrele de la lumina?

Personalizarea umbrelor de pe desktop este un aspect bun necesar pentru a dezvolta un raport de căutare grozav. O persoană poate face acest lucru cu un program precum Adobe Photoshop sau Illustrator sau poate lucra cu o metodă gratuită precum GIMP. În ambele cazuri, se recomandă crearea unei înregistrări numite umbre. Png și plasați-l în exact aceeași locație ca și imaginile documentului.

În Photoshop, faceți clic pe mânerul formei de umbră și selectați arcade din meniu. Acest lucru va crea probabil o umbră ARCADE.

În Illustrator, faceți clic pe controlul Condiție umbră și selectați Cilindru din meniu. Acest lucru va crea o umbră CYLINDER.

În GIMP, faceți clic pe controlul formei umbrei și selectați Dreptunghi din meniu. Aceasta va crea o umbră RECTANGULARE.

Acum că aveți un fișier de întuneric, este cu adevărat timpul să creați umbrele!

Pentru a începe, veți dori să creați un întuneric de bază.

Pentru a începe, poate fi necesar să creați o umbră de bază. Pentru a face acest lucru, va trebui să utilizați funcția de control al întunericului. Acest lucru vă va permite să creați cu siguranță un fel de întuneric fundamental folosind o singură culoare.

În continuare, va trebui să faci o umbră mai complicată. Pentru a realiza acest lucru, va trebui să operați controlul amestecului de umbre. Acest lucru vă permite să puteți ajusta particularitatea în ceea ce privește umbra anume, văzând bine ca umbra.

Acum că v-ați personalizat propriile zone întunecate, puteți crea documentul în cele din urmă!

Care sunt câteva accesorii uzuale pentru umbrele de la lumina?

Umbrele primare sunt create atunci când lumina cade asupra obiectelor de diferite fațete. Greutatea ușoară primește obiectul cu un punct de vedere de 45 de grade, apoi obiectul lovește de obicei umbra la unghi, iar poziția crește de la țintă la intervalul întunecat.

De-a lungul ultimelor decenii, a existat o presiune pentru a oferi întotdeauna mai multă lumină lumii. Acest lucru poate fi văzut în modul în care o planetă este structurată în prezent, folosind întunericul pentru a prevala asupra luminii. Pe de altă parte, așa cum vedem în videoclipuri și literatură, uneori noaptea anume nu este echilibrată. De fapt, uneori lumina soarelui poate fi întotdeauna prea mare. Acest lucru specific este locul în care intervin. Aceste tipuri de persoane sau probleme care cu siguranță nu sunt pe deplin asistate sau înțelese de către majoritatea, deoarece nu sunt neapărat în lumina specială. Umbrele particulare pot oferi o privire asupra întunericul care poate fi prezent.

Umbrele de la lumina creează un fel de mediu minunat, asemănător cu lună. Ele oferă impactul de a fi într-un loc întunecat și misterios, ca și cum ai fi într-o altă lume. Ele vor spori sentimentul general de a fi într-un mediu mai întunecat și mai fantomatic decât atmosfera tipică de operă.

Altele similare

Accepti cookies? Citeste mai mult